Politica de confidentialitate

În primul rând, îţi multumesc pentru că ai ales să colaborăm împreună la Oriflame, că ai achiziţionat produsele Oriflame, ai participat la evenimentele online sau live organizate de mine.

Conform noului regulament nr.679/2016, aplicabil începând cu data de 25.05.2018, am modificat Termenii şi Condiţiile şi informaţiile privind Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te asigurăm că respectăm confidenţialitatea datelor tale şi ne angajăm să nu transmitem datele personale către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse. De asemenea declarăm că vom colecta datele tale numai dacă sunt furnizate direct de tine şi în mod voluntar.

Considerăm că este important să îţi protejăm confidenţialitatea şi să te informăm cu privire la modul în care utilizăm datele tale personale.

Ce date personale prelucrăm?

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal datele de contact: nume, prenume, email, număr de telefon, adresa de livrare, pe care le colectăm direct de la tine atunci când devii clientul nostru.

Cum prelucrăm datele tale personale?

Datele personale comunicate sunt folosite doar pentru a crea contul de client direct Oriflame, pentru a-ţi furniza produsele Oriflame şi opţional pentru dezvoltare personală şi profesională prin trainingurile noastre. Contul de client direct Oriflame este simplu şi permite în orice moment să verifici şi să modifici acordurile existente.

Către cine comunicăm date tale personale?                      

Datele personale sunt furnizate doar companiilor colaboratoare care ne ajută să finalizăm întreg precesul de vânzare sau organizare în diverse evenimente, conferinţe (firme de curierat, companiile aeriene etc)

Cât timp stocăm/prelucrăm datele personale?

Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul colaborării. Contul Oriflame este valabil 12 luni de la ultima comandă.

Pentru informaţii suplimentare legate de protecţia datelor te rugăm să ne contactezi! 

Site-ul giorgianaburnaz.ro aparţine şi este administrat de Director Independent Oriflame. Acest site a fost creat special pentru a împărtăşi experienţa personală Oriflame şi pentru a ajuta şi alte persoane să reuşească să îşi îndeplinească visurile alături de Oriflame!


© 2017 Wattmedia, inc. All rights reserved.

Navigation

Social Media